Genieten en Afslanken - 9 redenen om iedere ochtend citroenthee te drinkenBegin iedere ochtend met een heerlijke kopje citroenthee. Lees verder waar dat allemaal goed voor is:

1. Wanneer we slapen is ons lichaam als het ware aan het vasten, dus begin iedere dag met een warme kop citroenthee om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Natuurlijk moet je hierbij wel gaan ontbijten.

2. Citroensap helpt de lever en de nieren op gang te komen om hun schoonmaakwerk in het lichaam te verrichten. Het is ook een natuurlijke hulp om de spijsvertering te stimuleren.

3. Citroenthee is een natuurlijke diureticum, dat zorgt ervoor dat de afgifte van water door de nieren wordt bevordert. Mocht je vaak last hebben van een opgeblazen gevoel, citroenthee zorgt ervoor dat dit verdwijnt.

4. Citroen zit vol met vitamine C, dat is goed voor je huid. Vitamine C verbeterd de productie van collageen, vermindert het littekenweefsel en geeft u een natuurlijke gloed.

5. Citroenthee is rijk aan antioxidanten en vitamine C, dit zorg ervoor dat je immuunsysteem een natuurlijke boost krijgt. Hierdoor zul je lekker in je vel zitten.

6. Citroen is een natuurlijke ademverfrisser, het heeft een sterk vermogen om bacteriën in de mond tegen te gaan. Dit zorgt ervoor dat je de ochtend fris begint.

7. Citroenthee zorgt ervoor dat je sneller herstelt, dit bij kleine wondjes en lichte pijntjes.

8. Citroen thee staat er bekend om dat het je geheugen opfrist en je stemming een positieve boost geeft.

9. Citroenthee bevordert het afvallen, het is ook aangeraden om dagelijks één of twee citroenen te persen en deze te mengen met water.

Genieten en Afslanken - 9 redenen om citroenthee te drinken.

Heb je wat gehad aan onze tips? Deel de tips zodat anderen net zoals jij hiervan kunnen profiteren! Dit kan door middel van onderstaande social media knoppen ;).

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis onze gezonde tips en recepten niet langer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in,