Het Paleo dieet

Het Paleo dieet wordt ook wel het oerdieet genoemd. Gedurende het Paleo dieet eet je eigenlijk alleen hetgeen wat onze vroegere voorouders ook aten.

Om ons voedsel goed houdbaar te houden gooit de producent er een heleboel troep in. Net zoals al de suikers, het zout en de koolhydraten die in al ons bewerkte voedsel zitten. Hierbij moet je niet alleen denken aan de chips, snoepjes, koekjes en toetjes. Het zit ‘m juist in de dingen waarvan een heleboel mensen zich niet bewust van zijn dat het ‘slecht’ voor hen is. Dit heeft als gevolg dat een groot deel van de Nederlandse bevolking op dit moment kampt met (een fikse) overgewicht. Het Paleo dieet kan hier verandering in brengen!

Waarom het Paleo dieet?

Het Paleo dieet focust op de kwaliteit van de voeding die je eet in plaats van te kijken naar de hoeveelheid. Het betekent dat je geen calorieën moet gaan tellen, geen weegschalen meer maar meer focus op de kwaliteit van het voedsel.

Het Paleo dieet werkt echt, we hebben zelf nog geen verhalen gehoord van mensen die niet geholpen zijn met het Paleo dieet.

Het Paleo dieet is zo populair omdat het ook daadwerkelijk werkt in de praktijk. Mensen realiseren zich tijdens het dieet hoe we met z’n allen in een obesitas / overgewichtstijdperk zijn terecht gekomen. En dat wanneer we terug gaan naar onze ‘roots’, dus het Paleo dieet in de praktijk gaan volgen, dat het ook daadwerkelijk werkt!

Welke voeding kan ik eten tijdens het Paleo dieet?

Over het algemeen bestaan de maaltijden van het Paleo dieet uit vlees/vis, groenten, fruit. noten en zaden. Bekijk hier het Paleo dieet voedingslijst.

Genieten en Afslanken - Het 101 Paleo Recepten Kookpakket.

Bestel hier direct het ‘101 Paleo Recepten Kookpakket’!

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis onze gezonde tips en recepten niet langer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in,