Een afvalprogramma dat afgestemd is op onze menselijke aard is de beste garantie voor resultaat.

Verleidelijk eten vinden we overal en volgens de wetenschap zijn onze hersenen nu eenmaal voorgeprogrammeerd om ervoor te bezwijken. Daarom is het Weight Watchers programma verder ontwikkeld. Het is gebaseerd op de bewezen doeltreffendheid van het ProPoints plan en kan leunen op meer dan 50 jaar ervaring, waarin echte mensen in de echte wereld geholpen zijn om af te vallen. En het geeft een heel nieuwe betekenis aan afvallen.

Eet waar je van houdt. Alleen slimmer.

Iedereen weet maar al te goed hoe belangrijk het is om lekker smaakvol te eten wanneer je aan het afvallen bent. En dat is nu precies waar het unieke ProPoints plan om draait. Het moedigt je aan om beter en gezonder te eten, zonder dat je je favoriete voeding en beloningen hoeft te schrappen. Die horen er nu eenmaal bij.

Geen verboden voeding

Het is een realistische manier om elke dag gezonder te eten, zonder een crashdieet waarbij je jezelf uit moet gaan hongeren. Er is ook geen verplicht of voorverpakt eten.

Met het Weight Watchers dieet kun je smullen van een stuk cake met anderen of je kunt genieten van een restaurantbezoek. Een beloning zo nu en dan voorkomt het idee dat je jezelf te veel moet ontzeggen en het helpt je op koers te blijven!

Eet slimmer zonder minder te eten

Het Weight Watchers dieet is gebaseerd op de laatste bevindingen uit de voedingsleer. We weten dat een calorie niet zo maar een calorie is. Daarom heeft elk voedingsmiddel zijn eigen ProPoints waarde: één makkelijk te gebruiken cijfer op basis van het eiwit-, koolhydraat-, vet- en vezelgehalte. We houden in onze benadering rekening met de manier waarop je lichaam eten verwerkt en we geven je een zetje in de richting van gezondere, meer verzadigende keuzes.

Een eenvoudig en flexibel plan.

Je krijgt je persoonlijke ProPoints dagtotaal op basis van je lengte, gewicht, leeftijd en geslacht. Hoe je je dagtotaal inzet, beslis je volledig zelf.
Dus ga ervoor! Het Weight Watchers dieet heeft vele hulpmiddelen die je op de goede weg kunnen helpen, en je voedingskeuzes kunnen versnellen en vereenvoudigen.

Het Weight Watchers dieet” />

 

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis onze gezonde tips en recepten niet langer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in,