Genieten en Afslanken - Maïs en aardappel salade.

Ingrediënten

1 kg aardappelen
2 geschilde maiskolven
125 gr mayonaise
1 theelepel chilipoeder
1 eetlepel fijngesneden pepers
3 fijngesneden lente uitjes
1 handjevol gewassen en gesneden koriander
1 citroen (geperste citroensap)


Bereidingswijze

We beginnen met het koken van de aardappelen. Doe de aardappelen in een pan met water en laat de aardappelen 5 à 7 minuten koken. Laat ze hierna uitlekken en zet ze even opzij.

Verwarm een grillplaat om de maïskolven te gaan roosteren. Rooster ze tot ze lekker bruin zijn. Het duurt ongeveer 15 à 20 minuten om de maïskolven te koken. Laat ze even afkoelen en snijd de maïs in kleine stukken.

Pak nu de mayonaise, de chilipoeder en de fijngesneden pepers. Doe ze in een kom en roer ze door elkaar.

Meng de aardappelen en de maïs in een kom, roer dit even door elkaar. Voeg de rest van de ingrediënten toe en roer het door elkaar. Breng het op smaak door een snufje zout en voeg er zwarte peper aan toe naar smaak. Meng dit geheel door elkaar en serveer het op tafel.

Heb je het recept geprobeerd en was het lekker? Deel dan dit recept zodat anderen net zoals jou hiervan kunnen genieten! Dit kan door middel van onderstaande social media knoppen ;).

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis onze gezonde tips en recepten niet langer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in,