Hoe moet je je nagellak verwijderen als je je nagellakremover niet bij de hand hebt? Nou dat doe je zo!

Gebruik warm/heet water
Neem een bak met warm/heet water en dompel je nagels hierin voor ongeveer 5 minuten. Als het goed is wordt je nagellak nu zacht en kun je het er makkelijk van je nagels af krabben.

Ontsmettingsalcohol
Probeer in één van je kastjes ontsmettingsalcohol te vinden. Gebruik hierbij een watje dat je onderdompelt met de ontsmettingsalcohol. Wrijf het over je nagels heen en zo zal je nagellak van je nagels worden verwijderd.

Gebruik parfum of deodorant
Pak een paar watjes en spuit daar wat parfum of deodorant op. Wrijf het watje over je nagels heen en de nagellak zal van je nagels worden verwijderd.

Natuurlijk mixje
Pak een beetje azijn en voeg er wat limoen/citroensap aan toe, meng dit goedje door elkaar heen en je hebt een natuurlijke nagellakremover. Pak een watje en dep het in je natuurlijke nagellakremover. Gebruik het op dezelfde manier als je altijd met je nagellakremover doet!

Default - 468x60

Heb je wat gehad aan onze tips? Deel dan dit artikel zodat anderen net zoals jou hiervan gebruik kunnen maken! Dit kan door middel van onderstaande social media knoppen ;). Heb je zelf nog tips? Reageer dan hieronder!

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis onze gezonde tips en recepten niet langer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in,