Zalmfilet met olijven en tomaatjes.

Zalmfilet met olijven en tomaatjes.

Ingrediënten

handjevol kleine tomaatjes;
handjevol olijven;
peper en zout;
olijfolie;
balsamicoazijn;
2 zalmfilets van 150 gr.;
tijm.


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180°C. Neem een vuurvaste schotel, leg hierin de tomaatjes en de olijven. Kruid ze met peper en zout. Giet dit in zijn geheel over met een scheut olijfolie en een scheut balsamicoazijn (half-half). Zorg ervoor dat ongeveer 1/4 onder staat, zet vervolgens de gehele schotel gedurende 25 minuten in de oven.

Kruid ondertussen de zalmfilets met wat tijm, peper en zout. Bak de zalmfilets gedurende 3 à 4 minuten aan elke kant. Dresseer de groentemengeling naast de visfilet. Je kunt de warme sap van de tomaten, olijven, de balsamico en olijfolie meteen gebruiken als een onweerstaanbare saus.

Heb je het recept geprobeerd en was het lekker? Deel dan dit recept zodat anderen net zoals jou hiervan kunnen genieten! Dit kan door middel van onderstaande social media knoppen ;).

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis onze gezonde tips en recepten niet langer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in,